Zorgeloos ondernemen als klant van Rens & Goossens

Zorgeloos ondernemen als klant van Rens & Goossens

“Leuker kunnen we het niet maken. Wel makkelijker”. We kennen deze slogan inmiddels allemaal. Maar je belastingaangifte makkelijker maken? Hoe werkt dat dan?

In de praktijk betekent dit dat de Belastingdienst voor jouw gemak de jaarlijkse belastingaangifte vooraf invult met persoonlijke en financiële gegevens, zoals deze bij hen bekend zijn. Deze gegevens ontvangen zij van bijvoorbeeld je werkgever, je verzekeraar, de bank, etc. Op het eerste gezicht zou je snel denken dat je zelf nog vrij weinig hoeft te doen. Toch loont het om je aangifte nog even aandachtig te (laten) bekijken. De Belastingdienst weet immers veel van ons, maar ook niet alles.

Jaarlijks laten wij Nederlanders namelijk ruim twee miljard euro liggen aan belastingvoordeel. We vergeten aftrekposten gemakkelijk of hebben er eenvoudigweg geen weet van op welke aftrekposten we recht hebben. Wist jij bijvoorbeeld dat je veel voorkomende zaken als alimentatie, specifieke zorgkosten, studiekosten of giften in aftrek kunt nemen in jouw belastingaangifte? En waar je deze kunt opvoeren in de aangifteformulieren?
Met wat extra ogen en gedegen advies kan het indienen van dergelijke kosten je jaarlijks flink voordeel opleveren!

“Het is heel menselijk om je bij een aangifte te focussen op vragen waar je direct het antwoord op weet of waar duidelijk wordt gestuurd in een richting die je herkent, bijvoorbeeld door middel van een meerkeuzevragen. Wanneer de terminologie specialistischer wordt en de vragen onduidelijker, ben je sneller geneigd deze over te slaan en te denken dat je wel rond bent. Je controleert de vooraf ingevulde gegevens nog even voor de zekerheid en drukt op akkoord en verzenden. De Belastingdienst hoor je niet als je zelf geen aanspraak maakt op fiscale voordelen, maar de kans dat je geld misloopt is hierdoor wel groot”, stelt Patrick Goossens.

“Bij Rens & Goossens ontzorgen we de klant met brede kennis en ervaring en het team specialisten wijst de klant op deze fiscale voordelen. Wil jij dat wij als jouw intermediair optreden? Dat kan! Neem contact op via rens-goossens.nl/contact/ 

Want geld laten liggen, dat is toch doodzonde?

Artikel delen: