WERKEN BIJ RENS & GOOSSENS

Onze vacatures

Word jij onze nieuwe collega?

Wij helpen ondernemers graag groter worden. Maar zelf groeien we ook. En dus is er ruimte voor jou. Ben je net afgestudeerd en klaar om de arbeidsmarkt te veroveren? Of juist toe aan een nieuwe stap in je carrière? Neem eens een kijkje bij onze vacatures. Zit er geen passende functie voor je bij? We staan altijd open voor verrassingen, dus overtuig ons met een open sollicitatie.

Op dit moment hebben wij een vacature voor:

Rens & Goossens Bergen op Zoom - De Roembrandt

Open sollicitatie

Wij investeren graag in talent
vacatures bergen op zoom administratie en belastingadvies

Zijn jouw talenten niet in een hokje te plaatsen? Verras ons dan met een open sollicitatie! Wij zijn altijd op zoek naar een frisse blik of nieuwe kennis. Binnen 5 werkdagen nemen we contact met je op om samen te kijken naar de mogelijkheden. Wij investeren graag in talent zodat we samen kunnen groeien.


  Upload hierboven jouw CV (maximaal 3MB / formaat .pdf of .docx)


  Upload hierboven jouw motivatiebrief (maximaal 3MB / formaat .pdf of .docx)


  captcha
  Goossens academy

  De springplank voor je carrière

  Wordt een expert met Goossens Academy.

  We bewegen ons elke dag in een wereld die steeds verandert. En ook onze klanten krijgen te maken met continu vernieuwende regelgeving. Dat maakt ons werk interessant, uitdagend en houdt ons scherp. Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn is het belangrijk om altijd up-to-date te blijven.

  Wij geloven niet in een hokjescultuur. Maar in de professional die zowel kennis heeft van bedrijfsadministratie en fiscaliteit. Heb jij een administratieve achtergrond, dan helpen wij je met jouw fiscale kennis. Heb jij een fiscale achtergrond, dan helpen wij je bij de ontwikkeling van jouw skills in bedrijfsadministratie. Dit allemaal in samenwerking met PE-gecertificeerde trainers en docenten.

  Cursussen en trainingen
  Goossens Academy biedt onze medewerkers steeds nieuwe uitdagingen om zich te blijven ontwikkelen. We vinden het belangrijk dat jouw werk altijd een uitdaging biedt. Samen stellen we doelen en bieden we de mogelijkheid om hiermee actief aan de slag te kunnen gaan. Dat doen we door middel van een uitgebreid aanbod aan cursussen en trainingen. We werken met externe trainers en docenten die jouw uitdagen je expertstatus te verhogen.

  Goossens Academy

  Heb je een vraag voor ons?

  Je kan ons bereiken op het nummer 0164-247672 of kom langs op ons kantoor De Roembrandt gelegen aan de Boerenverdriet 20 in Bergen op Zoom.

  Meer weten over werken bij Rens & Goossens?

  Patrick vertelt je er graag alles over.

  Patrick Goossens Belastingadviseur | Rens & Goossens Bergen op Zoom

  Patrick Goossens

  Belastingadviseur

  Vanaf 2007 is Patrick verbonden aan het kantoor, vanaf 2012 als partner. Sinds 2020 is hij algemeen directeur van Rens & Goossens. Hij hecht veel waarde aan het persoonlijk contact met de klant. “Het is onze ambitie om elke ondernemer te voorzien van het beste inzicht in zijn of haar onderneming.”

  Rens & Goossens Bergen op Zoom - De Roembrandt