Belastingadvies

Belasting betalen we allemaal, dat zijn we verplicht. Vaak zijn de regels omtrent belasting zo lastig en ondoorzichtig dat je er liever helemaal niet aan denkt. Wie hard werkt betaalt belasting. Maar hoe kun je ervoor zorgen dat je zo min mogelijk betaalt aan de belasting zonder daarbij iets over het hoofd te zien? Wij geven je hier graag advies over. Als professionals op het gebied van belastingadvies geven wij een duidelijk en helder advies over de belasting die je moet betalen. Van begin tot eind zijn wij bij het traject betrokken.

Naast het opzetten en onderhouden van de administratie, geven wij een zo goed mogelijk belastingadvies. Als ondernemer betaal je veel belastingen. Denk bijvoorbeeld aan de inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en omzetbelasting. Een hoop lastige en ondoorzichtige trajecten. Wij  maken het helder voor jou en geven altijd een passend advies.

Administratiekantoor belastingadvies

Register Belastingadviseurs

Het Register Belastingadviseur (RB) is een beroepsvereniging die de belangen van haar leden behartigd. Het RB heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Aangesloten leden zijn kwalitatief sterk en hebben kennis van zaken. Uiteraard zijn de adviseurs van Rens & Goossens lid van het Register Belastingadviseurs.

Administratiekantoor Rens & Goossens helpt ondernemers bij financiële administratie

Administratie

Wanneer je een bedrijf hebt of misschien net een onderneming bent gestart, wil je je niet bezig houden met de administratieve lasten. Het is vaak lastig omdat regels snel veranderen en bovendien is het veel extra werk. Werk dat je liever in de groei van je onderneming steekt. Je wilt doen waar je goed in bent. Zonder administratieve lasten je vak uitvoeren, daar kan Rens & Goossens bij helpen.

Als er een onderneming is, is er een administratie. De financiële administratie van je onderneming moet op orde zijn en alle financiële transacties moeten in kaart gebracht worden. Wij bieden je passend advies en begeleiding tijdens verschillende trajecten. Van het bijhouden van je administratie tot het samenstellen van jaarrekening en de diverse fiscale aangiften.

Zelf doen of uitbesteden?

Je kunt ervoor kiezen om de administratie geheel of gedeeltelijk zelf te doen. Bij geheel uitbesteden zorgen onze specialisten ervoor dat jouw administratie op orde is. Door automatisering kunnen we efficiënt werken. Ook als je kiest voor gedeeltelijk uitbesteden ben je bij ons aan het juiste adres. We helpen je een solide administratie op te zetten. Wij verwerken en controleren de cijfers en zorgen voor duidelijke rapportages.

Sturen op cijfers

Als ondernemer ben je wettelijk verplicht een gedegen financiële administratie te voeren. Die verplichting om cijfers goed vast te leggen biedt kansen. Als de cijfers op orde zijn, heb je inzicht in omzet, verkoop en inkoop. Maar ook in je bedrijfskosten en het betalingsgedrag van je klanten. Met een goede administratie heb je managementinformatie in handen die je helpt bij het maken van de juiste beslissingen voor jouw onderneming.

NOAB-gecertificeerd

“NOAB werkt nauw samen met de overheid en andere instanties aan nieuwe manieren van werken en nieuwe standaarden. NOAB-kantoren zijn daardoor klaar voor de toekomst. Een kantoor met het NOAB-keurmerk verzekert je van kwaliteit, vakmanschap én actuele kennis van zaken.

Rens & Goossens is gecertificeerd NOAB kantoor.

Jouw gehele administratie voor een vast bedrag per maand

Weet je graag op voorhand hoeveel budget je maandelijks opzij moet zetten om jouw administratie volledig uit handen te geven? Wil je echter aan het einde van de maand niet voor verrassingen komen te staan? Dat begrijpen wij immers. Daarom bieden wij jou namelijk een vaste prijs per maand. Zodoende weet je precies waar je aan toe bent.
Zonder verrassingen achteraf!

Holdingpakket75p/m

Pakket speciaal voor holdings

Verwerking van administratie
Online inzicht in cijfers
Koppeling met banken
BTW aangifte
Salarisadministratie
(EUR 12 per loonstrook)
Jaarrekening
(met deponering voor BV’s)
VPB aangifte
IB aangifte (inclusief partner)
Een uitgebreid adviesgesprek
Telefonisch en e-mail contact
Ondernemerpakket125p/m

Pakket speciaal voor ZZP’ers, bouw en dienstverleners

Verwerking van administratie
Online inzicht in cijfers
Koppeling met banken
BTW aangifte
Salarisadministratie
(EUR 12 per loonstrook)
Jaarrekening
(met deponering voor BV’s)
Belastingaangifte (inclusief partner)
Een uitgebreid adviesgesprek
Telefonisch en e-mail contact
Horecapakket225p/m

Pakket speciaal voor horeca

Verwerking van administratie
Online inzicht in cijfers
Koppeling met banken
BTW aangifte
Salarisadministratie
(EUR 12 per loonstrook)
Jaarrekening
(met deponering voor BV’s)
Belastingaangifte (inclusief partner)
Een uitgebreid adviesgesprek
Telefonisch en e-mail contact

Voor meer informatie of het aanvragen van onze pakketten kan je altijd contact opnemen met ons of langs komen bij ons op kantoor.