Personeel

Wanneer uw eigen onderneming groeit, komt de volgende stap snel in zicht. Mogelijk neemt u personeel in dienst. Als ondernemer wilt u liever geen zorgen over het op orde houden van uw salarisadministratie en het toepassen van administratieve lasten. Door een gestructureerde salarisadministratie voor uw onderneming op te zetten heeft u geen omkijken meer naar het op tijd betalen van de salarissen en de belasting. Rens & Partners verzorgt graag uw salarisadministratie, zodat u kunt doen waar u goed in bent; ondernemen!

Rens & Partners

Of u nu een kleine onderneming bent gestart of al jaren aan de weg timmert naar succes, Rens & Partners biedt u ondersteuning. Ook wanneer u snel groeit, staan wij steeds aan uw zijde. Onze organisatie biedt u professionals die u alle zorg uit handen willen nemen op het gebied van de salarisadministratie. Geen administratieve lasten meer maar doen waar u goed in bent, uw vak uitoefenen en uw organisatie succesvol maken.
“Ook wanneer u groeit blijven wij uw partner.”

NIRPA

Het Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting, ook wel NIRPA genoemd, is een organisatie die belangen behartigd op het gebied van Payroll Accounting. Wanneer een onderneming in het register van de NIRPA staat wordt hiermee bevestigd dat zij een hoog niveau aanbieden wat betreft Payroll Accounting. Rens & Partners staat in het register van de NIRPA en voldoet aan de juiste eisen om uw onderneming van een goede salarisadministratie te voorzien.

Contact

Weten wat Rens & Partners kan betekenen voor uw salarisadministratie? Neem contact met ons op.