Rens & Goossens huisstijl

Nieuwe ontwikkelingen zorgen voor het nieuwe logo van Rens & Goossens.

Nieuw jaar, nieuwe ontwikkelingen! Met gepaste trots presenteren we dan ook onze nieuwe bedrijfsnaam: Rens & Goossens.

Waar Rens & Partners al vele jaren een vertrouwde speler was in administratie- en belastingadvies in de regio Bergen op Zoom en daarbuiten, zijn we gegroeid naar een solide en tegelijkertijd dynamische organisatie.  In 2007 kwam Patrick Goossens aan boord. Sinds 2012 is hij partner en met ingang van het nieuwe jaar zijn Sjaak Rens en Patrick Goossens naampartners binnen het bedrijf: Rens & Goossens is hiermee een feit!

Om deze naamswijziging kracht bij te zetten en te vieren, introduceren we dan ook enthousiast onze nieuwe visuele identiteit.
Onze nieuwe huisstijl past bij het bedrijf dat we in de loop der jaren zijn geworden en tegelijkertijd bij de ambities die we hebben voor de nabije toekomst: vertrouwd en fris tegelijk.
Zo vormt Rens & Goossens een stabiele partner en leveren we gedegen kennis en advies, maar dragen we ook zorg voor een uiterst persoonlijke benadering en optimalisatie van uw specifieke behoeften in de huidige financiële markt.
Daarnaast hebben we ons altijd hard gemaakt voor het opbouwen van duurzame relaties met onze klanten en verduurzamen we tegelijkertijd door te werken met digitale administraties.
In ons nieuwe logo zie je de stabiliteit en betrouwbaarheid van Rens & Goossens terug in het krachtige blauwe wapen als beeldmerk. De eigentijdse belettering en kleuroverloop maakt de frisse en moderne uitstraling compleet.

Artikel delen: