Koppeling met Triodos Bank is gemaakt

De bankkoppeling met Triodos, een van de duurzaamste banken ter wereld, is een feit. Als u een zakelijke bankrekening heeft bij Triodos, worden uw bankafschriften voortaan automatisch ingelezen in SnelStart. Dat bespaart niet alleen tijd, maar zorgt ook voor een beter overzicht en meer gemak.

U hoeft papieren afschriften niet meer handmatig in te boeken. Uw administratie is elke dag up-to-date door de automatische bankkoppeling. Bankmutaties worden dagelijks ingelezen en gematcht met uw in- en verkoopfacturen.

U betaalt aan SnelStart géén extra kosten voor de koppeling. Informeer naar de voorwaarden bij uw bank. Let op: u kunt SnelStart alleen koppelen met een zakelijke rekening. De volgende banken hebben al een koppeling: Rabobank, ABN Amro, KNAB en ING

 

Nog geen online administratie? Neem contact met ons op en profiteer van alle voordelen en meer gemak.

 

Over Triodos Bank

Triodos Bank doet er alles aan om een positieve verandering in de wereld teweeg te brengen. De bank is maatschappelijk betrokken en de vier kernwaarden van het bedrijf dragen helder uit waar de bank voor staat: duurzaamheid, transparantie, uitmuntendheid en ondernemerschap. Daarnaast vormen deze kernwaarden een stevig fundament voor de bedrijfsactiviteiten. Triodos Bank doet alleen zaken met organisaties die een goed milieu en een gezonde natuur ondersteunen.

 

Artikel delen: