Hoe wij werken

Vrijblijvend kennismakingsgesprek en offerte

We nodigen u graag uit voor een oriënterend kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Hiervoor hoeft u geen voorbereidingen te treffen. U kunt hierin uw vragen of wensen voorleggen en wij bieden u hiervoor een mogelijke oplossing. Eenvoudige vraagstukken worden op dat moment al vrij snel aan de orde gesteld en opgelost. Op basis van de door u verstrekte informatie ontvangt u een heldere en transparante offerte voor de overeengekomen werkzaamheden.

Planning en werkafspraken

Na akkoord van de offerte gaan we voor u aan de slag. We maken wederzijdse afspraken over de planning en uitvoering van onze werkzaamheden. Wij declareren maandelijks onze verzorgde diensten, maar in overleg kan dit ook gespreid in vaste kwartaaltermijnen. Wanneer gewenst voegen we aan de declaraties een urenspecificatie toe.

Adviesgesprek en afronding

Naast eventuele maandelijkse salarisverwerking verzorgen wij jaarlijks het financieel overzicht met behulp van een rapport. Op basis van dit rapport stellen wij de belastingaangifte op en bespreken wij deze met u. Hiermee wordt een jaar afgesloten en kijken we ook met u mee vooruit naar de komende periode en verwachtingen.

Administratiekantoor Rens & Goossens helpt ondernemers bij financiële administratie

Zelf doen of uitbesteden?

Je kunt ervoor kiezen om de administratie geheel of gedeeltelijk zelf te doen. Bij geheel uitbesteden zorgen onze specialisten ervoor dat jouw administratie op orde is. Door automatisering kunnen we efficiënt werken. Ook als je kiest voor gedeeltelijk uitbesteden ben je bij ons aan het juiste adres. We helpen je een solide administratie op te zetten. Wij verwerken en controleren de cijfers en zorgen voor duidelijke rapportages.

Sturen op cijfers

Als ondernemer ben je wettelijk verplicht een gedegen financiële administratie te voeren. Die verplichting om cijfers goed vast te leggen biedt kansen. Als de cijfers op orde zijn, heb je inzicht in omzet, verkoop en inkoop. Maar ook in je bedrijfskosten en het betalingsgedrag van je klanten. Met een goede administratie heb je managementinformatie in handen die je helpt bij het maken van de juiste beslissingen voor jouw onderneming.

Register Belastingadviseurs (RB)

Het Register Belastingadviseurs (RB) is met ruim 7.000 leden dé beroepsvereniging van belastingadviseurs voor het mkb. Zij kunnen bij het RB terecht voor belangenbehartiging richting overheid en politiek, vaktechnische informatie en ondersteuning in de beroepsuitoefening, opleidingen om RB te worden en PE-cursussen om hun kwaliteit en kennis op peil te houden. Ondernemers vinden in ‘hun’ RB een integer, pragmatisch adviseur met uitgebreide fiscale kennis en ervaring, en gevoel voor ondernemerschap.

Jouw gehele administratie voor een vast bedrag per maand

Weet je graag op voorhand hoeveel budget je maandelijks opzij moet zetten om jouw administratie volledig uit handen te geven? Wil je echter aan het einde van de maand niet voor verrassingen komen te staan? Dat begrijpen wij immers. Daarom bieden wij jou namelijk een vaste prijs per maand. Zodoende weet je precies waar je aan toe bent.
Zonder verrassingen achteraf!

Voor meer informatie of het aanvragen van onze pakketten kan je altijd contact opnemen met ons of langs komen bij ons op kantoor.