Belastingadvies

Belasting betalen we allemaal, dat zijn we verplicht. Vaak zijn de regels omtrent belasting zo lastig en ondoorzichtig dat u er liever helemaal niet aan denkt. Wie hard werkt betaalt belasting. Maar hoe kunt u ervoor zorgen dat u zo min mogelijk betaalt aan de belasting zonder daarbij iets over het hoofd te zien? Rens & Goossens geeft u hier graag advies over. Als professionals op het gebied van belastingadvies geven wij een duidelijk en helder advies over de belasting die u moet betalen. Van begin tot eind zijn wij bij het traject betrokken.

Rens & Goossens

Van begin tot eind kunnen wij u ondersteunen. Naast het opzetten en onderhouden van de administratie, geven wij een zo goed mogelijk belastingadvies. U als ondernemer heeft veel belastingen te betalen. Denk bijvoorbeeld aan de inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en omzetbelasting. Een hoop lastige en ondoorzichtige trajecten. Rens & Goossens maakt het voor u helder en geeft u een passend advies.

Register Belastingadviseurs

Het Register Belastingadviseur (RB) is een beroepsvereniging die de belangen van haar leden behartigd. Het RB heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Aangesloten leden zijn kwalitatief sterk en hebben kennis van zaken. Uw adviseur bij Rens & Goossens is lid van het Register Belastingadviseurs.

Contact

Rens & Goossens adviseert u graag. Neem contact met ons op.