Administratie

Wanneer u een bedrijf heeft of misschien net een onderneming bent gestart, wilt u zich niet bezig houden met de administratieve lasten. Het is vaak lastig omdat regels snel veranderen en bovendien is het veel werk. Werk dat u liever in de groei van uw onderneming steekt. U wilt doen waar u goed in bent. Zonder administratieve lasten uw vak uitvoeren, daar kan Rens & Goossens u bij helpen.

Als er een onderneming is, is er een administratie. De financiële administratie van uw onderneming moet op orde zijn en alle financiële transacties moeten in kaart gebracht worden. Wij bieden u passend advies en begeleiding tijdens verschillende trajecten. Van het bijhouden van uw administratie tot het samenstellen van uw jaarrekening en de diverse fiscale aangiften.

Sturen op cijfers.

Als ondernemer bent u wettelijk verplicht een gedegen financiële administratie te voeren. Die verplichting om cijfers goed vast te leggen biedt kansen. Als de cijfers op orde zijn, heeft u inzicht in omzet, verkoop en inkoop. Maar ook in uw bedrijfskosten en het betalingsgedrag van uw klanten. Met een goede administratie heeft u managementinformatie in handen die u helpt bij het maken van de juiste beslissingen voor uw onderneming.

Zelf doen of uitbesteden?

U kunt ervoor kiezen om de administratie geheel of gedeeltelijk zelf te doen. Bij geheel uitbesteden zorgen onze vakmensen ervoor dat uw administratie op orde is. Door automatisering kunnen we efficiënt werken. Ook als u kiest voor gedeeltelijk uitbesteden benut u bij ons aan het juiste adres. We helpen u een solide administratie op te zetten. Wij verwerken en controleren de cijfers en zorgen voor duidelijke rapportages.

Rens & Goossens

Rens & Goossens is sinds 2001 een expert op het gebied van bedrijfsadministratie. Wij zijn een specialist in ‘het bedrijf’. Van begin tot eind kunnen wij u begeleiden bij uw bedrijfsadministratie. Of het nu gaat om een grote of een startende onderneming.

NOAB-gecertificeerd

“NOAB werkt nauw samen met de overheid en andere instanties aan nieuwe manieren van werken en nieuwe standaarden. NOAB-kantoren zijn daardoor klaar voor de toekomst. Een kantoor met het NOAB-keurmerk verzekert je van kwaliteit, vakmanschap én actuele kennis van zaken. Daarnaast staan ze je met raad en daad bij als sparringpartner. Uiteraard zorgt een NOAB-kantoor voor een solide administratie van je bedrijf en je fiscale zaken. Of het nu gaat om advies bij je belastingaangifte, de controle van de jaarrekening, of het uitbesteden van de volledige boekhouding.” Lees meer over Rens & Goossens als gecertificeerd NOAB kantoor.

Contact

Ook uw bedrijfsadministratie geheel laten verzorgen door Rens & Goossens? Als uw financieel partner staan wij u bij met raad en daad.