Administratiekantoor en belastingadvies Bergen op Zoom

WIJ HELPEN JOUW BEDRIJF GROEIEN DOOR HET AANBRENGEN VAN ADMINISTRATIEVE STRUCTUUR EN HET CREËREN VAN FINANCIEEL OVERZICHT.
rens-goossens-administratiekantoor

Bedrijfsadministratie voor een vast bedrag per maand

Het regelen van je financiële administratie een gedoe? Niet bij Rens & Goossens. Of je nu werkt in het MKB of werkzaam bent als zzp’er, wij verzorgen jouw boekhouding. Als administratiekantoor draagt Rens & Goossens niet alleen zorg voor jouw volledige administratie, onze belastingadviseur voorziet je van de beste fiscale tips. Alles om het jou zo makkelijk mogelijk te maken. Met duidelijke afspraken en een vast bedrag per maand voor jouw branche weet je precies waar je aan toe bent. Zo kom je bij ons nooit voor verrassingen te staan!

rens-goossens-administratiekantoor
Vrouw met een bord in de vorm van een spreekballon waarop het logo van Rens & Goossens staat

Het administratiekantoor voor ondernemers

Krijg je het benauwd van termen als BTW aangifte en jaarafsluiting? Weet je niet hoe je jouw bedrijf naar hoger niveau kan tillen? Wij helpen je verder.

Jouw bedrijf écht laten groeien kun je alleen doen wanneer je administratie op orde is. Je wilt dan ook de beste fiscale kennis in huis halen, logisch. Daarom bieden wij een totaalconcept per branche aan om jouw als ondernemer zoveel mogelijk te ontzorgen. Want laten we eerlijk zijn; als ondernemer heb je helemaal geen tijd voor dit soort zaken. Dat begrijpen wij bij Rens & Goossens heel goed. Wat jij moet doen is je focussen op jouw core-business laat de fiscale kant maar aan ons over!

belastingadviseur in pak wijst met zijn vinger naar het dashboard op zijn laptop

Het moderne boekhouden

De moderne en snelle tijd vraagt om een modern administratiekantoor. Daarom zorgen we bij Rens & Goossens voor een volledige digitale administratie. Zo kun je eenvoudig automatische bankkoppelingen maken en gebeurt het versturen van je facturen met één druk op de knop. Of wat dacht je van je bonnetjes niet langer verzamelen maar simpelweg fotograferen! Het digitaliseren van je administratie bespaart je tijd en geld. Daarnaast is je boekhouding altijd en overal overzichtelijk.

Werk jij nog niet digitaal? Wij helpen je graag op weg! Neem contact met ons op of kom langs op ons kantoor in Bergen op Zoom.

belastingadviseur in pak wijst met zijn vinger naar het dashboard op zijn laptop

Zekerheid voor onze klanten

Rens & Goossens is aangesloten bij verschillende beroepsorganisaties wat garant staat voor zekerheid, kwaliteit en veiligheid voor onze klanten.

Register Belastingadviseurs (RB)
Bent u als ondernemer of particulier op zoek naar betrouwbaar belastingadvies? Als lid van het RB voldoen wij aan hoge kwaliteitseisen en zijn wij op de hoogte van de laatste fiscale ontwikkelingen.

Stichting Register Fiscaal & Financieel Advies (SRFA)
De SRFA is een kwaliteitskeurmerk, gericht op bedrijven, zzp’ers en particulieren die op zoek zijn naar een fiscalist. Het kwaliteitskeurmerk geeft onze klanten de garantie dat ze contact hebben met professionals.

De beroepsorganisaties waar wij bij aangesloten zijn vinden kwaliteit belangrijk. De reglementen zorgen ervoor dat wij alleen lid kunnen blijven, wanneer wij wij kwaliteit en vakkennis bijhouden. Dat moet ook, omdat wij elke 3 jaar wordt onderworpen aan een herkwalificatie.

Rens & Goossens is verplicht om op de hoogte te blijven van nieuwe en veranderende wet- en regelgeving, door permanent opleidingen te volgen. Hierdoor is ons advies altijd actueel.

Rens & Goossens kennen de ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Wij zijn zelf ondernemer en spreken de taal van onze klanten. Onze vakkundigheid is gekoppeld aan ondernemerszin en dat betekent dat klanten geen hoge drempels hoeven te nemen en dat er binnen ons kantoor geen van negen-tot-vijf-cultuur bestaat.

Rens & Goossens werkt oplossingsgericht. Dat gebeurt niet vanuit de pretentie, dat wij altijd en voor alles pasklare oplossingen uit onze mouwen schudden. In voorkomende gevallen kunnen wij een beroep doen op specialisten. Deze gespecialiseerde vakmensen (fiscalisten, accountants, advocaten en arbeidsdeskundigen) kunnen belangrijke bijdragen leveren aan het oplossen van problemen.

De beroepscode van de beroepsorganisaties zorgt ervoor dat ethisch handelen door ons kantoor hoog in het vaandel staat. Wij verlenen onze diensten conform de leverings- en uitvoeringsvoorwaarden van de beroepsorganisaties. Bij problemen kan een beroep worden gedaan op gratis conflictbemiddeling of het onafhankelijk Tuchtcollege. Daarnaast hebben wij een verplicht een beroepsaansprakelijkheidsverzekering zodat onze cliënt schadeloos gesteld kan worden indien de fout verwijtbaar is.

De beroepsorganisaties waarbij Rens & Goossens is aangesloten werken nauw samen met de overheid en andere instanties aan nieuwe manieren van werken en nieuwe standaarden. Ons kantoor is daardoor klaar voor de toekomst!

Wij zijn gespecialiseerd in financiële administratie en belastingzaken voor de ZZP en MKB ondernemer.

Financiële administratie
Begeleiding en consultancy
Jaarrekeningen
Salarisadministratie
Omzetbelasting
Strategie en organisatie
Inkomstenbelasting
Vennootschapsbelasting

GRATIS nieuws en waardevolle tips voor ondernemers.

Rens en Goossens is aangesloten bij

Rens & Goossens is aangesloten bij de beroepsorganisaties

Heeft u nog vragen of een specifieke wens? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.
Wij helpen u graag verder.